Alina Soare

Psihoterapeut

Despre mine

Alina Soare, psiholog, terapeut, hipnoterapeut, consilier dezvoltare personală, și NLP.

Sunt Alina Soare, psiholog clinician și terapeut, cu experiență în domeniul dezvoltării copilăriei și adolescenței, și îmi folosesc cunostințele în sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor în gestionarea problemelor emoționale, comportamentale și de dezvoltare. Pasiunea mea pentru psihologia copiilor m-a motivat să mă specializez în abordări terapeutice care să îi ajute să înțeleagă și să depășească dificultățile întâmpinate.

Lucrând îndeaproape cu copiii și familiile lor, îmi folosesc cunoștințele și abilitățile pentru a crea un mediu de încredere, în care copiii se pot simți în siguranță să-și exprime gândurile și emoțiile. Utilizez o varietate de metode terapeutice, adaptate în funcție de nevoile fiecărui copil, pentru a le oferi sprijinul necesar în dezvoltarea lor.

În calitate de terapeut, colaborez strâns cu părinții, pentru a îi implica în procesul terapeutic și a îi ajuta să înțeleagă și să sprijine copilul în această călătorie. Mă străduiesc să ofer instrumentele și resursele necesare pentru ca părinții să poată contribui în mod activ la creșterea și dezvoltarea sănătoasă a copilului lor.

Datorită experienței mele în lucrul cu probleme specifice și cotidiene ale copiilor, îmi adaptez abordarea în funcție de fiecare caz în parte, asigurându-mă că fiecare copil primește îngrijirea potrivită și personalizată. Împreună, putem depăși provocările și ne putem asigura că fiecare copil își atinge întregul potențial.